Akkor is tégy meg mindent a szemétcsökkentésért, ha senki nem segít!

Gerillakuka

Gerillakuka

Fontos: a szemétkáosz végetért Budapesten!

2018. december 13. - bozon

Azt mondja a hirdetmény, hogy a környékünkön ma reggel ötkor már vihetik a szelektív szemetet. Abból, hogy e határidő után egy órával már elment a papíros kukásautó, arra következtetek, hogy a menetrend tökéletesen helyreállt. Ha nem állt volna helyre, minek szívatnák ugyanis az itteni népet azzal, hogy az utóbbi hónapok többnapos-hetes késései után decemberben az első pillanatban lépnének akcióba? 

Az emberek ugyanis megszokták a késéseket. Az alábbi hajnali utcakép illusztrálja a helyzetet (piros x, ahol nem vagy későn tették ki a kukákat, zöld pipa, ahol időben) – az eredmény sajnos 4:6 „oda”: 

img_20181213_065204-kicsi_firka.png

Elnézést a képminőségért, de a kommersze telefon hajnalban is kommersz telefon. A tanulságot viszont mindenképpen le kell vonni: tessék figyelni a pontos határidőkre, mert mi, a lakosság nem késhetünk! Ha pedig esetleg valaki pórul járt, – tudom, a négyhetes ciklus miatt nagyon nem könnyű – ne adja fel a szelektív gyűjtést, ne próbálja máshogy eltüntetni az e havi papírt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerillakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr114475988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása